[GT-I9505][CWM-Recovery] Galaxy S4 ClockWorkMod Recovery Yükleme İşlemi

Samsung galaxy s4 gt-i9505 cihazınıza farklı romlar yüklemek mi istiyorsunuz? İşte bu makalemiz sizin rom yüklemenize yarayacak aracı yükleme işlemini eksiksiz anlatmaktadır. Cihazınızdaki romdan sıkıldınız yada cihazınızız rootlu olmasını superuser yetkilerine sahip olmasını istiyorsunuz. İlk olarak cihazınıza orjinal rom dışında farklı bir iş yaptırmak için kesinlikle Recoverynizin olması gerekiyor. Aksi halde herhangi bir işlem yapamazsınız. Bizde sizler için araştırıp en hızlı ve sorunsuz çalışan Cyanogenmod’un geliştirmiş olduğu CWM(C lockworkmod) Recoverysini yükleme talimatını anlatacağız.



Not: Bu işlem ciddi anlamda risk gerektirir. Cihazınız bu işlemlerden sonra artık çalışmayadabilir yada farklı sorunlarda çıkarabilir. Biz androidcim.com olarak herhangi bir şekilde sitemiz üzerindne yaptığınız işlemlerin garantisini vermiyoruz. Herhangi bir sorumluluk üstlenmiyoruz, ancak burada anlatılanlar daha önce denendiği için makale haline getirdik.


Dikkat:


  • Burada anlatılanlar tamamen orjinal olan Samsung Galaxy S4 gt-i9505 cihazı için hazırlanmıştır. Farklı cihazlarda denemenizi tavsiye etmiyoruz.

  • Burada anlatılanlar tamamen eğitim ve öğretim amaçlıdır, % 100 çalışacağına dair bir garantisi yoktur. (Farklı sürüm veya farklı modeller olduğu veya klon cihazlardan dolayı garanti veremiyoruz.)

  • Birazdan yapacağınız işlemlerde cihazınızdaki verileriniz silinebilir o yüzden rehber, mesajlar, notlar gibi önemli belge ve dosyalarınızı yedeklemenizi tavsiye ediyoruz.

Gereksinimler:


  1. Samsung Galaxy S4 GT-İ9505 orjinal akıllı telefon.

  2. Recovery işlemini yapmak için buradaki yada kendi sitesinde buradaki odin dosyasını indirin.[Güncel sürüm: 3.09]

  3. Recovery dosyasını buradaki yabancı kaynaktan güncel sürümünü indiriniz. [Güncel sürüm: i9505-cwm-recovery-6.0.3.2(0611)]


Adımlar:


  1. Cihazınızı kapatın, emin olmak için pilini çıkarıp tekrar takın.

  2. Cihazınızı Downloading modda açın. (Ses kısma tuşu + Orta ev tuşu + Power cihazı açma tuşu aynı anda basın ve ardından samsung yazısı geldiğinde bırakın. Arından iki seçenek çıkacak işte (Volume down”ses kısma”: reset atar, volume up”ses yükseltme”: downloading moda alır.)

  3. Bilgisayarınızda samsung için gerekli driverlerin kurulduğundan emin olun. Eğer cihaz görmezse buradan gerekli driver paketini indirip kurun. Daha sonra deneyin.

  4. Odin 3.09 dosyasını kurulumunu yapın ve akabinde çalıştırın ve cihazı usb kablo ile downloading modda iken bilgisayara bağlayın.

  5. Cihazınız aşağıdaki resimdeki gibi gördükten sonra aynen resimdeki gibi seçme işlemlerini yapın ve star’a basın.

  6. res1

  7. Pass dedikten sonra artık recovery yüklenmiş demektir.

  8. Recovery test etmek için cihaz kapalıyken Ses yükseltme + Orta Tuş + Power tuşuna basarak girebilirsiniz.

Güncel bir rom denemek isterseniz tavisye üzerine Google Editli Romu deneyin.



0 kere gösterildi.



[GT-I9505][CWM-Recovery] Galaxy S4 ClockWorkMod Recovery Yükleme İşlemi

Yorumlar